€ 175.000,- k.k.
Status: Verkocht
Kamers: 2
Slaapkamers: 1
Woonoppervlakte: 31 m2
Soort: Benedenwoning
Bouwjaar: 1885

Haarlem – Parkstraat 10

Ben je starter, op zoek voor uw kinderen, u wilt een pied-à-terre of u zoekt een belegging? Dit is een uniek object in de binnenstad van Haarlem direct naast het station van Haarlem.

Deze knusse benedenwoning/studio is in 2008 gesplitst en geheel verbouwd in 2006. In 2014 is het interieur omgebouwd van kantoor tot appartement. Het heeft een speelse indeling, net keukentje en sanitair. Binnen en buiten zeer goed onderhouden en is dan ook zo te betrekken. Doordat het pand een dubbele bestemming heeft is het ook als kantoor of praktijkruimte te gebruiken.

LOCATIE
De ligging van de benedenwoning is ideaal; midden in het centrum in een autoluw straatje en op steenworpafstand van het station zodat je binnen 15 minuten in hartje Amsterdam kan staan of in 10 minuten aan het strand in Zandvoort. Bij het station vertrekt de rechtstreekse bus naar Schiphol.
De binnenstad is op loopafstand met leuke oude straatjes, hofjes, winkels, gezellige cafés en goede restaurantjes. Wil je naar de bos of duinen: pak of huur een fiets op het station en binnen 10 minuten kan je uitwaaien.

INDELING
Parterre: Gezamenlijke entree, hal met meterkastopstelling en voordeur naar appartement. Lichte woon/slaapkamer met hardstenen vloer, en-suite deuren naar achterkamer cq. eetkamer met keukenblok en elektrische boiler, halletje met bergruimte en douche.

VOOR INDELING EN MATEN ZIE KLEURENPLATTEGRONDEN

BIJZONDERHEDEN:
– Bouwjaar 1885
– Woonoppervlakte 31 m², inhoud 118 m³ (NEN 2580)
– Elektra volledig vernieuwd 4 groepen met aardlekschakelaar
– Warmwater middels elektrische 50L boiler
– Verwarming middels elektrische panelen
– Perfect als pied-à-terre of als belegging
– Volgens gemeente Haarlem gefundeerd ‘op staal’ (gemetselde fundering)
– Parkeren via parkeervergunning of in de parkeergrage ‘stationsplein’.
– Oplevering in overleg

Documenten

Bijzonderheden

Beschermd stads of dorpsgezicht

Parkstraat 10 op de kaart

Google map