€ 295.000,- k.k.
Status: Verkocht
Kamers: 5
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Woonoppervlakte: 83 m2
Perceeloppervlakte: 89 m2
Soort: Eengezinswoning
Bouwjaar: 1890

Haarlem – Waldeck Pyrmontstraat 29

DONDERDAG 30 AUGUSTUS VAN 09.00 TOT 12.00 OPEN HUIS.

ZEER CHARMANTE TUSSENWONING IN DE LEIDSEBUURT MET FRAAIE TUIN OP HET ZUIDOOSTEN

Deze zeer charmante tussenwoning in de gewilde Leidsebuurt heeft een prachtige achtertuin op het zuidoosten. De woning beschikt over een ruime woonkamer met hoog plafond, 2 slaapkamers en 1 inloopkast die ook als slaapkamer te gebruiken is. Op de zolder bevindt zich een zeer ruime bergruimte welke eventueel als 3e slaapgelegenheid gebruikt kan worden. De ligging is geweldig, op 6 minuten loopafstand van het gezellige centrum van Haarlem.

LOCATIE:
De Leidsebuurt is van oudsher een oude volksbuurt met veel arbeidershuisjes. Tegenwoordig is het een zeer gewilde wijk vanwege de bouwstijl en mede omdat je zo het centrum in kan lopen. De Waldeck Pyrmontstraat is een rustig straatje in één van de leukste stukjes van de wijk. Er is er een buurtsupermarkt en op 5 min. loopafstand een grote Albert Heijn, de bioscoop en de schouwburg. In 10 minuten lopen ben je in hartje centrum. Het station fiets je in ca. 5 minuten en de duinen in ca. 20 minuten. Voor hardlopers loop je binnendoor, langs Houtmanpad, zo de natuur in. Daarnaast zit je via de oprit Haarlem Zuid zo op de A9, A5 of via de Randweg richting Alkmaar.

INDELING:
Parterre: entree met meterkastopstelling, ruime woonkamer met hoog plafond, glas in lood ramen en aan achterzijde grote glazen schuifpui naar 9 meter diepe tuin en schuur. In de aanbouw; de keuken, de badkamer met douche, wastafel en wasmachine aansluiting.
1ste verdieping: overloop met toegang tot twee slaapkamers en een kamer met ruime inloopkast die, als je de wand iets opschuift, ook als slaapkamer te gebruiken is. De kamer aan de voorzijde beschikt over een dakkapel en de kamers aan de achterzijde zijn recht opgetrokken.
2e verdieping: Zeer ruime bergruimte (bereikbaar via een vlizotrap) met ramen aan de achterzijde. Deze ruimte heeft altijd dienst gedaan als slaapvertrek.

VOOR INDELING EN MATEN ZIE KLEURENPLATTEGRONDEN

BIJZONDERHEDEN:
– In de zeer gewilde Leidsebuurt
– Direct naast het centrum van Haarlem
– Bouwjaar: 1906
– Woonoppervlakte 83 m², inhoud 338 m³ (NEN 2580)
– Onderhoud binnen en buiten goed
– Betonvloer
– In 2016 is het pannendak voorzien van nieuwe latten en waterkerende folie
– Platte dak (aan achterzijde) vernieuwd in 2011
– Woonkamer, keuken en badkamer recent (tussen 2015 en 2016) vernieuwd
– Elektra 3 groepen
– Parkeervergunning direct beschikbaar (geen wachtlijst)
– Oplevering bij voorkeur rond 1 december 2018
– Alleen maar leuke buren in de straat

Documenten

Waldeck Pyrmontstraat 29 op de kaart

Google map