€ 550.000,- k.k.
Status: Verkocht
Kamers: 5
Badkamers: 1
Woonoppervlakte: 126 m2
Perceeloppervlakte: 132 m2
Soort: Eengezinswoning
Bouwjaar: 1906

Haarlem – Tetterodestraat 104

Een ruim en te moderniseren gezinshuis met tuin op het zuiden midden in het “Kleverpark”. Er zijn goede mogelijkheden om de woning te vergroten middels op- en/of aanbouw.

Dit karakteristieke HERENHUIS uit begin 1900 staat in een rustige brede straat. Een breed pand met hoge plafonds en aan de achterzijde uitgebouwd. Er zijn nu 3 slaapkamers en een badkamer op de etage maar zoals vele woningen in de directe omgeving kan er een 2de etage gerealiseerd gaan worden. De woning heeft een 10 meter diepe achtertuin op het zuiden en is daarmee zeer zonnig en licht.

LOCATIE
Het KLEVERPARK met zijn prachtige panden en een vriendelijk, bijna dorps aandoende centrum, met om de hoek een aantal uitstekende buurtwinkels zoals een bakker, vis- en groenteboer, kwaliteitsslager en een delicatessenwinkel. Tevens heeft de wijk, als één van de weinige wijken in Haarlem, diverse gezellige horeca gelegenheden.

Op loopafstand van het NS-station en stadshart van Haarlem. Met trein staat u binnen 20 minuten in hartje Amsterdam. Haarlem is diverse malen uitgeroepen tot winkelstad van het land met een zeer gevarieerd aanbod aan winkels. Uitvalswegen richting A9 zijn eenvoudig te bereiken en de duinen en stranden zijn op fietsafstand.

INDELING
Parterre: entree, ruime hal met meterkast, toilet met fontein. Woonkamer met mooie breedte 3,62m en hoog ornamenten plafond. Doorloop naar aanbouw met schuifpui naar tuin. Dichte keuken met diverse apparatuur. Bijkeuken met aansluitingen voor wasmachine en droger. In de tuin een houten schuur.

1ste verdieping: Overloop, toilet, slaapkamer aan de voorzijde met vaste kast, slaapkamer aan de achterzijde met vaste kast en toegang tot de serre (het voormalige balkon) over de volledige breedte van het huis. Tussen de twee grote kamers een ruime berging met CV opstelling. Kleine slaapkamer aan de voorzijde. Badkamer met wastafel, douche en ligbad.

Door de lengte van het huis is het eventueel mogelijk om 4 slaapkamers op de 1ste verdieping te realiseren door het verplaatsen van de badkamer naar het midden van de etage.

VOOR INDELING EN MATEN ZIE KLEURENPLATTEGRONDEN

BIJZONDERHEDEN:
– Woonoppervlakte ca. 126 m2 (bruto vloeroppervlak 137 m2), inhoud ca. 531 m3
– Te moderniseren / renoveren en mogelijkheden voor op- aanbouw (opbouw vergunning via de gemeente).
– Bouwjaar 1906
– In het Kleverpark, direct naast het centrum van Haarlem.
– Gedeeltelijk dubbel glas
– Elektra 8 groepen met 2 aardlekschakelaars
– Verwarming en warm water middels CV-ketel Remeha Quinta en gaskachel
– Parkeren d.m.v. vergunningen, bezoekers met bezoekersregeling.
– Oplevering in overleg

Documenten

Bijzonderheden

Beschermd stads of dorpsgezicht
Kluswoning

Tetterodestraat 104 op de kaart

Google map